Nieuw directielid Adecco

0

Anouk Rasenberg, voormalig HR en Transition Manager, is per 1 januari 2016 benoemd tot HR Director Adecco Group Nederland.

Rasenberg volgt Monique Onstenk op, die deze functie sinds 2009 heeft vervuld.

Anouk Rasenberg (42) is twaalf jaar als HR en Transition Manager verbonden geweest aan energiemaatschappij Essent. Daar heeft ze met name de laatste jaren een belangrijke rol gespeeld in veranderprocessen naar een efficiënte talent- en klantgerichte bedrijfscultuur. Na Essent is Anouk Rasenberg korte tijd als Manager HR Development actief geweest bij het Havenbedrijf Rotterdam. Begin 2015 richtte zij haar eigen HR-adviesbureau op, The Transition Company, van waaruit zij nauw betrokken is geweest bij transitietrajecten voor Sodexo Benelux. Anouk Rasenberg zet zich als bestuurslid actief in voor ALS Battle of the Mountain.


De aanstelling van Anouk Rasenberg per 1 januari loopt parallel aan de benoeming van Hans Pruis in de functie van CEO Adecco Group Nederland, die daarmee Patrick Bakker opvolgt.


Bron: Adecco

 

Lees ook: Nederlander wordt financieel directeur Adecco

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer