Flex Factory neemt Match 4U over

0

Het allround MKB-bureau Match 4U uit Lochem is overgenomen door Flex Factory, eigenaar van Fides en Seesing Personeel.

Door de overname ontstaat in de Achterhoek en in een deel van Overijssel en Twente naar eigen zeggen een sterke organisatie die alle vormen van flexibele arbeid en bijbehorende diensten aanbiedt.

Flex Factory heeft na de overname een werkend bestand van in totaal 2.100 flexmedewerkers en een verwachte collectieve omzet van 70 miljoen euro.

Match 4U

Match 4U is in 2004 opgericht door Monique Berendsen. Match 4U draaide in 2016 een omzet van 9,5 miljoen euro (Flexmarkt Omzetranglijst 2017, red.). Het dienstenpakket biedt naast uitzenden, payrolling en werving & selectie ook ondersteuning op HR vlak. Bijvoorbeeld door het inzetten van testen & assessments voor beoordeling van potentieel en door het inzetten van training en coaching. Vorig jaar won Berendsen zilver in de verkiezing ‘Uitzendondernemer van het Jaar’. Zij blijft ook na de overname operationeel directeur van Match 4U.

Fides

Fides is in 2004 opgericht door Clemens van Lent in Doetinchem. Het is een landelijk opererende uitzendorganisatie, gespecialiseerd in het uitzenden van buitenlandse vakkrachten in de industriële en technische sector. Fides richt zich hierbij op organisaties in uiteenlopende branches en voert zelf de regie over werving & selectie op één van haar vestigingen in Nederland of Polen.

De deal is tot stand gekomen met behulp van Marktlink Fusies en Overnames. Overnamebemiddelaar Marktlink verzorgde eerder al de overname van Seesing Personeel door Fides.

Bron: Marktlink Fusies en Overnames/Fides/Match 4U

 

Komend najaar vindt voor de tweede keer de Uitzendondernemer van het Jaar verkiezing plaats. Hét podium waar MKB-uitzendondernemers zich kunnen profileren met hun visie op de ontwikkeling van de arbeidsmarkt, de uitzendbranche en hun eigen positie daarbinnen. De inschrijving hiervoor is nu geopend.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer