Uitzendondernemer van het Jaar 2017

0

 

Komend najaar vindt voor de tweede keer de Uitzendondernemer van het Jaar verkiezing plaats. Hét podium waar MKB-uitzendondernemers zich kunnen profileren met hun visie op de ontwikkeling van de arbeidsmarkt, de uitzendbranche en hun eigen positie daarbinnen. De inschrijving hiervoor is nu geopend.

Nieuwsgierigheid. Daar begon het allemaal mee voor Metin Durmus en zijn partners van uitzendbureau MVO Solutions; “We wilden gewoon eens kijken waar we staan met ons bedrijf.” In 2016 gingen zij er met de vakprijs en de hoofdprijs van €15.000 vandoor.

De Uitzendondernemer van het Jaar verkiezing – een initiatief van ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople – biedt ook dit jaar MKB-uitzendondernemers die zich onderscheiden door bijzondere prestaties, een nadrukkelijke visie op de markt en de ontwikkeling van hun onderneming, de mogelijkheid om met elkaar de strijd aan te gaan.

Deelname is gratis! De gratis inschrijving staat open voor alle MKB-uitzendondernemers in Nederland. Op www.uitzendondernemervanhetjaar.nl vindt u alle details over de procedure en de inschrijving.

Bron: WePayPeople

Lees ook: MVO Solutions is Uitzendondernemer van het Jaar 2016

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer