Flexcraft Group en Detaned richten Flexcraft Techniek op

0

De aandeelhouders van de Flexcraft Group en Detaned hebben hun krachten gebundeld in Flexcraft Techniek Holding.

Aanleiding voor de transactie is het flinke groeipotentieel in de technische sector en de synergie tussen beide bedrijven. Doel is het uitbouwen van de marktpositie. Organisaties in de technische sector kunnen vanuit Detaned en Flexcraft Techniek met onder meer ZZP bemiddeling, ZZP payrolling, uitzenden en detacheren worden bediend.

Flexcraft Group is inmiddels 20 jaar actief in uitzendwerk in diverse branches. Dagelijks worden  totaal circa 2500 uitzendkrachten via ondernemingen van de Flexcraft Group tewerk gesteld bij diverse opdrachtgevers in Nederland, België en Polen.

Detaned, voorheen onderdeel van De Graaf Groep,  is nu bijna 15 jaar intermediair tussen ZZP-vaklieden en hun opdrachtgevers door heel Nederland binnen de bouw en techniek. Detaned is er onlangs in geslaagd om als eerste intermediair een individuele modelovereenkomst Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA) sluitend en geaccordeerd te krijgen.
Flexcraft Group heeft de afgelopen 1,5 jaar groei gerealiseerd door overnames en fusies van diverse grote uitzendorganisaties, zoals Worksupport Personeel en IFlexs Polen.


Bron: Flexcraft Group/Detaned

Lees ook: DeGraaf, Targos en DetaNed worden de Uitzendgroep

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer