Flexcraft Group heeft Axidus uitzendbureau overgenomen

0

Flexcraft Group heeft opnieuw een overname gedaan. Door ook Axidus uitzendbureau in te lijven breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse uitzendmarkt.

De overname van Axidus past naar eigen zeggen in de groei- en acquisitiestrategie van Flexcraft Group.

Moba Aoulad Ben Arroun, CEO van Flexcraft Group, noemt de voordelen van de combinatie van Flexcraft Uitzendbureau en Axidus uitzendbureau: “Met het toevoegen van Axidus aan de Flexcraft familie breiden we ons verzorgingsgebied binnen Nederland nog verder uit. Door de knowhow en het netwerk van beide organisaties te combineren kunnen we onze klanten en uitzendkrachten nog beter bedienen”.
Ron van Loenen, directeur Axidus uitzendbureau: “Gezamenlijk krijgen we meer mogelijkheden om structureel te investeren in mensen en middelen”. Axidus Uitzendbureau blijft in de huidige vorm zelfstandig bestaan, onder aansturing van het huidige management (Ron van Loenen).

Flexcraft Group valt onder de Horizon Groep. Beide organisaties hebben een lange historie in uitzenden en vertegenwoordigen een grote groep uitzendkrachten in de productie, food, techniek, hospitality, transport en logistiek.
Flexcraft Group is de afgelopen jaren flink gegroeid. Inmiddels werken er dagelijks meer dan 12.000 mensen voor Flexcraft Group en wordt een omzet gerealiseerd van € 350 miljoen euro (2022). Naast het uitzenden van uitzendkrachten verzorgt Flexcraft ook opleidingen met baangarantie in de transport, logistiek, zorg en hospitality.

Lees ook:

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer