Flexcraft Group neemt Axxent Groep over

0

Flexcraft uitzendbureau (Horizon Holding) heeft eind vorige maand de Axxent Groep overgenomen. De overname past naar eigen zeggen in de groeistrategie.

Met deze overname breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse uitzendmarkt. Flexcraft Group is – sinds de overname door Horizon Holding begin vorig jaar – een van de dochtermaatschappijen die vallen onder Horizon Holding.

Uitbreiden Flexcraft-familie

Moba Aoulad Ben Arroun, CEO van Horizon Holding, ziet grote voordelen in de combinatie van Flexcraft Uitzendbureau en Axxent Groep. “Met het toevoegen van Axxent aan de Flexcraft-familie wordt ons verzorgingsgebied binnen Nederland nog verder uitgebreid. Door de knowhow en het netwerk van beide organisaties te combineren kunnen we onze klanten en uitzendkrachten nog beter bedienen. Gezamenlijk krijgen we meer mogelijkheden om structureel te investeren in mensen en middelen”.
Eerder heeft Flexcraft ook al MC-Do-It overgenomen.

Uitzendlabels Axxent en Dutch Days

Axxent Groep voert de uitzendlabels Axxent en Dutch Days. Beide labels zijn onderdeel van de transactie. Axxent Groep heeft zeven vestigingen in het midden en oosten van het land. Beide organisaties hebben een lange historie in uitzenden en vertegenwoordigen een grote groep uitzendkrachten in de productie, food, techniek, transport en logistiek.
Axxent en Dutch Days blijven in de huidige vorm zelfstandig bestaan en blijven aangestuurd door het huidige management Cees Noorderijk en Wouter van Asselt.

Lees ook: Horizon Groep: van specialist naar generieke topspeler

Flexmarkt Omzetranglijst

Horizon Groep is door overnames en autonome groei inmiddels opgeklommen naar de 19e plek van Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 (omzet in Nederland van € 226 miljoen in 2020).
Inmiddels werken er dagelijks meer dan 10.000 mensen voor de Flexcraft groep en wordt een omzet gerealiseerd van bijna € 300 miljoen (2020). Naast het uitzenden van vakmensen verzorgt Flexcraft ook opleidingen met baangarantie in de transport, logistiek, zorg en hospitality.

Lees ook: Overnames in de flexmarkt: ‘van nul naar volop dynamiek’

omzetranglijst Omzetranglijst Top-100 2021

De redactie van Flexmarkt werkt nauw samen met Corporate Finance International (CFI) bij de totstandkoming van de deze week gepubliceerde Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021, de toonaangevende jaarlijkse ranglijst van bedrijven in de flexmarkt. De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021 is exclusief toegankelijk voor abonnees van Flexmarkt pro.

Over Auteur

Reageer