Horizon neemt ook McDo-It over

0

Horizon is duidelijk op overnamepad. Nadat begin dit jaar Flexcraft Group is overnomen, heeft Horizon Holding per 1 juli ook branchegenoot McDo-It overgenomen.

Met de combinatie van de uitzendlabels van Horizon Holding (HMS – Horizon Meat Services, Flexcraft Group,  All-in Flex en Allround Flexworkers ) en McDo-It versterkt  Horizon Holding zijn positie in de uitzendbranche.

Beide organisaties hebben een lange historie in uitzenden met een grote specialisatie in arbeidsbemiddeling van kandidaten uit Midden en Oost Europa en vertegenwoordigen een grote  groep uitzendkrachten in de productie, food, techniek, transport en logistiek.

Buy-  en buildstrategie

Moba Aoulad Ben Arroun, CEO van Horizon Holding, bouwt zo verder aan de Buy-  en buildstrategie die in 2019 is ingezet  “Door de knowhow en het netwerk van de organisaties te combineren, verwachten wij onze klanten en uitzendkrachten nog beter te kunnen bedienen. McDo-It  is een sterke partij met een omzet van 27 miljoen omzet en een stabiel marktaandeel. De overname van McDo-It  past in de groeistrategie van Horizon Holding.”

Lees ook: Horizon Groep: van specialist naar generieke topspeler

De organisaties zullen in hun huidige vorm zelfstandig blijven werken. Daniël Keurntjes zal vanuit de functie Operationeel Directeur verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse operatie binnen McDo-It.

CEO Moba Aoulad Ben Arroun blijft eindverantwoordelijk voor de aansturing van de totale organisatie.

Bron: Horizon Groep

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer