Jeroen Tiel nieuwe algemeen directeur Randstad Nederland

0

Jeroen Tiel is de nieuwe algemeen directeur van Randstad Nederland. Hij neemt de functie over van Dominique Hermans. Zij werd in april CEO bij Randstad Groep Nederland en bekleedde in de tussentijd beide functies. 

Jeroen Tiel is geen onbekende voor de organisatie. Het is dit jaar precies 25 jaar geleden dat hij zijn loopbaan begon als consultant bij Tempo-Team in Roosendaal, ook onderdeel van Randstad Groep Nederland. Sindsdien is hij in verschillende managementfuncties werkzaam geweest in Zeeland, Brabant, Utrecht en Rotterdam. In 2007 trad Jeroen als managing director in dienst bij Randstad Denemarken, na vijf jaar volgde Zweden. Sinds 2017 was Tiel regional managing director van Randstad Polen en tevens verantwoordelijk voor de regio Centraal Oost-Europa.

Naast algemeen directeur van Randstad Nederland is Jeroen Tiel nu ook onderdeel van de directie van Randstad Groep Nederland (RGN). RGN bestaat uit de merken: Randstad Nederland, Tempo-Team, Yacht en BMC, en hun respectievelijke submerken.

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

Reageer