Arjen de Boer nieuwe CEO Redmore

0

Arjen de Boer, de huidige CEO van ITDS, volgt eind maart Edwin van den Elst op als CEO van Redmore. Van den Elst gaat de board ondersteunen bij de internationale uitbouw van Redmore.

Redmore
Edwin van den Elst

Edwin van den Elst was jarenlang CEO van Talent&Pro en werd daarna CEO van Redmore. Onder zijn leiding groeide de organisatie uit tot een bedrijf van meer dan 2.500 medewerkers en 250 miljoen omzet in zeven Europese landen. Van den Elst: “We hebben in de afgelopen jaren veel bereikt. Nu is het tijd om de taken anders te verdelen. In Arjen vonden we een zeer geschikte opvolger. Hij is in zijn rol als CEO van ITDS en als managementlid van Redmore al jaren sterk betrokken bij de ontwikkeling van Redmore. Zijn geplande aanstelling past dus perfect in de filosofie van House of HR om medewerkers intern te laten doorgroeien.”

Uitbreiding board

Vanwege de snelle groei van Redmore en de ambitie om internationaal uit te breiden, wordt de management board van Redmore uitgebreid van twee naar vier personen: naast Arjen de Boer als CEO en de huidige CFO Juliette Piree, treedt Vincent Traas (huidig CEO Profource) toe als COO tot de board en gaat Roel van Besouw (huidig CEO Triple A– Risk Finance) zich als CBD bezighouden met de (internationale) uitbouw van Triple A – Risk Finance en de aansturing van internationale boutiques.

Redmore bestaat uit de bedrijven Triple A, Talent&Pro, Profource, Vialegis, Agium en ITDS. Redmore is onderdeel van House of HR.

Lees ookInvesteerder blijft met House of HR zeer actief op overnamepad


Afgelopen najaar is een interview met Edwin van den Elst gepubliceerd door Flexmarkt over aanstekelijk werkgeverschap. Lees ook: ‘Het is hier heel hard werken, studeren en feesten’.
Flexmarkt magazine is digitaal beschikbaar voor abonnees van Flexmarkt pro.

 

Met Flexmarkt pro heb je exclusief toegang tot:
✅ verdiepende en analyserende artikelen
✅ de verzuim- en transitietool
✅ handige voorbeelddocumenten, zoals de oproep – en vaststellingsovereenkomst
✅ antwoord op tientallen juridische flexvragen
✅ Flexmarkt magazine: het laatste nummer en archief
Waar nodig is deze informatie juridisch getoetst door onze arbeidsrechtadvocaten.

Abonneer je hier op Flexmarkt Pro 

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer