Leontine Bezemer van Randstad naar Adecco

0

Adecco Group Nederland heeft Leontine Bezemer benoemd tot Commercieel Directeur per 1 april 2023. Bezemer wordt verantwoordelijk voor national sales en key accountmanagement en treedt toe tot het directieteam van Adecco Group Nederland.

Bezemer heeft veel ervaring opgedaan in diverse commerciële rollen en is bekend met de uitzendbranche. Ze komt van Randstad waar zij de afgelopen jaren werkzaam was als vice president Global Sales. Bezemer over haar keuze voor Adecco Group Nederland: ‘Adecco staat voor een stevige groeiambitie in een continu veranderende arbeidsmarkt. Het is mijn ambitie om samen met ons team te werken aan het verder verstevigen en uitbouwen van klantrelaties en het toevoegen van nieuwe opdrachtgevers voor onze flexmedewerkers. Ik ken de kansen in de markt, maar ook de uitdagingen voor opdrachtgevers in de huidige arbeidsmarkt.”

Adriaan Belonje, CEO van Adecco Group Nederland, zegt over de benoeming van Bezemer. ‘Wij zijn als organisatie klaar voor de volgende stap in het realiseren van onze groeiambities op de korte en lange termijn. Wij zijn ervan overtuigd dat Leontine met haar kennis en ervaring, en haar klantgerichtheid en gedrevenheid, hier een belangrijke rol in zal spelen en waarde zal toevoegen.”

Noot van de redactie:

In de top van Adecco Nederland hebben afgelopen jaar meerdere directiewijzigingen plaatsgevonden. Lees ook:

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer