Marissa van der Werf nieuwe CFO Adecco Nederland

0

Opnieuw een wijziging in de top van Adecco Group Nederland. Marissa van der Werf is benoemd als CFO per 1 januari 2023. Zij gaat zich richten op het optimaliseren van de financiële en backoffice-processen. Van der Werf zal onderdeel uitmaken van de directie.

Marissa van der Werf heeft ruime internationale ervaring opgedaan bij onder meer Randstad en H&S Group. Ze zegt zelf over haar keuze voor Adecco: “Na een uitstap in de logistieke sector, ben ik verheugd weer terug te keren in de uitzendbranche, de branche waar ik 22 jaar geleden mijn carrière begon en die mij nog steeds heel na aan het hart ligt. Adecco is een prachtige mondiale speler met een duidelijke ambitie en een warm hart. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om daar onderdeel van te zijn en samen met iedereen de ambities voor Adecco Group Nederland waar te gaan maken.”Adriaan Belonje, CEO van Adecco Group Nederland, over de komst van Marissa van der Werf: “De huidige arbeidsmarkt zorgt voor voldoende uitdagingen en dit vraagt om efficiënte en kwalitatief hoogwaardige processen. Van der Werf zal zich focussen op procesoptimalisatie ter ondersteuning van onze groeiambities en daarmee bijdragen aan onze dienstverlening en de tevredenheid van onze opdrachtgevers en (flex)medewerkers. Van der Werf is een waardevolle aanvulling voor het team en onze organisatie.”


Noot van de redactie:

In de top van Adecco Nederland hebben dit jaar al meerdere directiewijzigingen plaatsgevonden. Lees ook:

Bij de presentatie van de kwartaalcijfers vorige maand gaf The Adecco Group aan dat er het nodige moet gaan veranderen in de organisatie. Een van de dingen die de prestaties niet ten goede komen is naar eigen zeggen de ‘complexiteit van de organisatie’. Het management wil de organisatie meer stroomlijnen: meer beslissingsbevoegdheden lager (lokaal) in de organisatie en interne processen verbeteren door overbodig en dubbel werk te elimineren en IT-verbeteringen (digitalisering) door te voeren.

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer