Bart van Ierschot ‘Head of Transformation’ bij Adecco Nederland

0

Bart van Ierschot is per 1 september benoemd tot Head of Transformation van Adecco Group Nederland. Tevens maakt Van Ierschot onderdeel uit van het directieteam.

De Adecco Group heeft ambitieuze groeidoelstellingen in de Nederlandse markt. Een adequaat geleide transformatie is naar eigen zeggen essentieel om die groei te realiseren. Met de benoeming van Van Ierschot onderstreept Adecco hoe ze inzet op transformatie met als doel om de beste HR-oplossingen te bieden in de huidige en toekomstige marktomstandigheden. Adriaan Belonje, CEO van Adecco Group Nederland: ‘‘De arbeids- en uitzendmarkt is volop in beweging en kent diverse uitdagingen. Dit vraagt om continue verbeteringen en innovaties. We zijn daarom erg blij met de aanstelling van Bart van Ierschot die een belangrijke rol zal spelen in het realiseren van transformatieprogramma’s en -projecten waarmee we de toekomst laten werken voor iedereen; voor onze mensen, (flex)medewerkers, opdrachtgevers en de maatschappij.”

Van Ierschot heeft ruime ervaring op het gebied van business transformation en continuous improvement en bekleedde eerder directieposities bij organisaties als Philips, LG Electronics en KPN. Van Ierschot over zijn keuze voor de Adecco Group: “In de afgelopen periode heb ik als interim manager de organisatie goed leren kennen waarbij het transformation team een belangrijke rol speelt in het realiseren van de groeidoelstellingen en de uitvoer van onze internationale strategie met als missie ‘Making the future work for everyone’. Ik kijk er naar uit om met de Adecco Group in de Nederlandse markt ook op langere termijn successen te boeken en mijn brede kennis en ervaring op het gebied van transformatieprocessen op een hands-on manier in te blijven zetten.”

Lees ook: Susanne Gijzel nieuwe Directeur MKB Adecco

Noot van de redactie: Adecco Group Nederland bezet in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 een 13e positie met een omzet in 2021 van ruim € 400 miljoen (een lichte omzetstijging van 3%). Adecco Nederland kende in coronajaar 2020 een flinke omzetdaling (-26%).

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer