Susanne Gijzel nieuwe Directeur MKB Adecco

0

Adecco Group Nederland heeft Susanne Gijzel benoemd tot Directeur MKB per 15 juni 2022. De uitzendorganisatie lijkt met de aanstelling van Gijzel zich nadrukkelijker op de MKB-markt te willen storten.

Aan Gijzel de taak om met haar teams verspreid over Nederland de lokale dienstverlening naar kandidaten en klanten verder te intensiveren. Het is de bedoeling dat Gijzel samen met ‘Adecco Training’ de mismatch op de lokale arbeidsmarkt aanpakt en op maat gemaakte oplossingen voor mkb-bedrijven en kandidaten gaat bieden.

Gijzel is bekend in de uitzendbranche met ervaring bij onder meer Olympia en Unique. Zij zegt over haar keuze: “De uitzendbranche is waar ik thuis hoor en ik kies heel bewust voor Adecco. In de gesprekken viel mij telkens hetzelfde op: ambitie, enthousiasme, eerlijkheid en boven alles de wil om Adecco verder te ontwikkelen en verder op de Nederlandse kaart te zetten. Daar wil ik graag aan bijdragen.”

Adriaan Belonje, CEO van de Adecco Group Nederland, zegt blij te zijn met de komst van Susanne Gijzel: “Adecco haalt met Susanne veel ervaring en een sterke, plezierige persoonlijkheid in huis. We zijn ervan overtuigd dat we samen met haar onze positie in de markt kunnen versterken”.

Lees ook: Omzetgroei voor Adecco in 2021, maar Nederland blijft achter

Noot van de redactie: Adecco Group Nederland bezet in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 een 13e positie met een omzet in 2021 van ruim € 400 miljoen (een lichte omzetstijging van 3%). Adecco Nederland kende in coronajaar 2020 een flinke omzetdaling (-26%).

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer