Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2022 online

0

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2022 is gepubliceerd. De redactie krijgt veel verzoeken om de digitale versie te ontvangen. Die staat nu online.

In de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2022 staan de honderd grootste flexbedrijven van Nederland op basis van hun omzet in 2021, die wordt vergeleken met omzetcijfers van het jaar daarvoor. Er zijn uitsluitend bedrijven in opgenomen die zelf hun omzetcijfers hebben doorgegeven aan de redactie en/of deze zelf openbaar hebben gemaakt.

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI).
De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners.
Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt.

De pdf van de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2022 is hier te downloaden.

Publicatie is uitsluitend toegestaan na toestemming van de redactie van Flexmarkt (flexmarkt@vmnmedia.nl) en met bronvermelding (www.Flexmarkt.nl).

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2022 is deze week gepubliceerd in de juni-editie van Flexmarkt magazine. In dit extra dikke nummer ook uitgebreide analyses en interviews met opvallende spelers in de flexbranche. Ook Flexmarkt ontvangen?

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer