Josephine Janssen van Randstad naar Adecco

0

Josephine Janssen verruilt begin volgend jaar Randstad voor Adecco Nederland. Zij wordt verantwoordelijk voor de inhouse dienstverlening bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Josephine Janssen heeft veel ervaring in de uitzendbranche. Zij heeft de afgelopen 14 jaar in diverse rollen bij Randstad gewerkt en maakt nu de overstap naar Adecco. Zij gaat zich hier richten op het optimaliseren van de dienstverlening bij opdrachtgevers op locatie, de zogenoemde inhouse dienstverlening, waar Adecco de werving, begeleiding en planning van personeel verzorgd.

Femke Hellemons (Operationeel Directeur van Adecco Nederland) zegt over het aanstellen van Josephine Janssen: “Met onze OnSite dienstverlening bedienen we grote opdrachtgevers met zowel flexibel als vast personeel. De krapte en mismatch op de arbeidsmarkt maakt dat we meer dan ooit inspelen met een flexibele schil en het om- en bijscholen van kandidaten en werknemers. Met Josephine Janssen aan boord zijn we ervan overtuigd nog beter invulling te geven aan de personeelsuitdagingen van onze opdrachtgevers en onze eigen groeiambities binnen dit segment.”

Lees ook: Adecco ziet omzet wereldwijd groeien, maar niet in Nederland


Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer