Jean-Marie Frerichs (WerkTalent) winnaar podcastserie

0

In het tweede deel van podcastreeks ‘Recruitment: helden van de perfecte match’ is het persoonlijke verhaal van Jean-Marie Frerichs van WerkTalent door de luisteraars uitgeroepen als meest favoriete podcast. De account manager wint daarmee € 2.500,- extra voor zijn goede doel.

In de podcast ‘Recruitment: helden van de perfecte match’ gaat Wim Davidse, hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, in gesprek gaat met de ware helden van de flexbranche: de intercedent of recruiter. In de tweede serie van de podcastreeks vertellen zes jonge professionals over hun vak.

Het verhaal van Jean-Marie Frerichs van WerkTalent (vestiging Breda), sprak luisteraars die meededen aan de online enquête het meest aan. Jean-Marie helpt als account manager mensen die een vaste baan zoeken in logistiek, industrie & techniek in Breda en omgeving. Het enthousiasme waarmee de voormalige CIOS-student over zijn werk als intercedent praat is zeer aanstekelijk. Een inspirerend verhaal voor al zijn collega-recruiters en intercedenten in Nederland.

Beluister de podcast van Jean-Marie Frerichs (WerkTalent)

 

€ 2.500,- extra voor het goede doel

Iedere deelnemer aan de podcast ‘Recruitment: helden van de perfecte match’ ontvangt €250,- voor zijn of haar lokale held. Voor Jean-Marie is dat Stichting DOA (De Oude Apotheek) in het Brabantse Hoeven. Het is een kunstzinnige dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Omdat de aflevering met Jean-Marie als meest populaire is uitgeroepen, ontvangt deze stichting nog eens € 2.500,- extra van RecruitNow, dat de podcastreeks in samenwerking met Flexmarkt heeft gemaakt.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer