Talent&Pro breidt detacheringsdiensten uit

0

Talent&Pro breidt het bedrijf de dienstverlening uit met de units Business Change Management en Sociale Zekerheid & Zorg.

Hiermee speelt de Utrechtse detacheerder naar eigen zeggen onder meer in op de overgang naar een nieuw pensioenstelsel, digitalisering en sociaal-maatschappelijke vraagstukken.

Business Change Management specialisten

Talent&Pro is onder meer actief in de verzekeringen, bankwezen, de pensioenbranche en IT. Volgens commercieel directeur Ronald Hensen is er bij alle opdrachtgevers ook een sterke groeiende behoefte aan ‘change-specialisten’; moderne professionals die kunnen adviseren bij de implementatie van oplossingen op het snijvlak van operatie en IT. Zijn collega Leroy Chaigneau vult aan: “We zien dat de nieuwe generatie professionals een goede basis heeft daarvoor. Met Business Change Management gaan we die mensen verder opleiden en ontwikkelen. Zodat ze met kennis van inhoud en de juiste vaardigheden al onze opdrachtgevers kunnen ondersteunen op het gebied van verandermanagement en/of procesmanagement. Bijvoorbeeld bij de duurzame transitie naar een nieuw pensioenstelsel, de inrichting van systemen, de conversie van een portefeuille of een optimale inrichting van customer due diligence processen.”

Sociale Zekerheid & Zorg

Bestaande ontwikkelprogramma’s zoals Sociale Zekerheid & Zorg vormen een belangrijk onderdeel van de strategische vernieuwing. Door de economisch onzekere tijden blijven armoede en schuldenproblematiek belangrijke vraagstukken. Daarnaast krijgen gemeenten steeds meer verantwoordelijkheden in de uitvoering van tijdelijke regelingen zoals de voorziening van de energietoeslag of leefgeld voor Oekraïense vluchtelingen. In combinatie met de schaarste op de arbeidsmarkt verwacht Talent&Pro met deze unit meer te kunnen betekenen binnen het gemeentelijk sociaal domein, voor centrale overheden en voor de daaraan gelieerde uitvoeringsorganisaties.

Redmore/House of HR

Talent&Pro werft detacheert ruim 1.000 consultants in diverse branches, waaronder de financiële dienstverlening, overheid en IT. Daarnaast bemiddelt Talent&Pro professionals op zzp-of interimbasis. Het bedrijf is onderdeel van de Redmore Groep en HR-dienstverlener House of HR, dat met een omzet van € 2,2 miljard een van de snelst groeiende spelers op de Europese flexmarkt is.

De omzet van House of HR in Nederland bedroeg in 2021 € 878 miljoen, waarmee het concern de snelste groeier was binnen de grootste categorie flexbedrijven in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100.

 

 

 

Lees ook: Investeerder blijft met House of HR zeer actief op overnamepad

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer