Flexcraft neemt MME Hospitality over

0

Flexcraft Group (Horizon Holding) heeft half maart MME Hospitality overgenomen. Met deze overname breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse  uitzendmarkt.

Met het toevoegen van MME Hospitality aan de Flexcraft familie wordt naar eigen zeggen de ingezette strategie van verbreding van sectoren verder gestalte gegeven. Door de knowhow en het netwerk van beide organisaties te combineren denkt met de klanten en uitzendkrachten nog beter bedienen. 

Flexcraft Uitzendbureau heeft zich door deze en autonome groei inmiddels op de 19e plek van Nederlandse uitzendbureaus gevestigd. Er werken gemiddeld 12.000 medewerkers voor de Flexcraft groep en er wordt naar verwachting een omzet gerealiseerd van € 320 miljoen in 2022. Naast het uitzenden verzorgt Flexcraft ook opleidingen met baangarantie in de bouw, transport, logistiek, zorg en hospitality.

 MME Hospitality blijft in de huidige vorm zelfstandig bestaan. Onder leiding van Milou Beems.

Lees ook: Flexcraft Group neemt Axxent Groep over

 

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer