Fusie horeca uitzendbureaus Skanna en Basics

0

Horeca uitzendbureaus Skanna en Basics fuseren om opdrachtgevers landelijk van horecapersoneel te kunnen voorzien.

Foto: Directeur Skander Rana.

Met de samensmelting wordt een van de sterkste spelers in de horeca uitzendmarkt gevormd, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Amersfoort. Het bedrijf, actief op het gebied van Uitzenden, Payrolling en Werving & Selectie zal verder gaan onder de naam Skanna Basics.

Bestuur
Het management en dagelijks bestuur van Skanna Basics komt voor rekening van Skander Rana (29), voormalig directeur-grootaandeelhouder van Skanna. De voormalige directie van Basics blijft betrokken als aandeelhouder en zal zich toeleggen op de werving- en selectie tak van het bedrijf. ‘Met vertegenwoordiging in vier belangrijke steden kan Skanna Basics opdrachtgevers door het hele land bedienen’, zegt directeur Skander Rana. ‘De vestigingen bieden bovendien goede mogelijkheden om onze toekomstige groeiambities verder te vervullen.’

Hotelschool
De groeiambitie wordt aangevuld met ervaring en expertise vanuit Basics. De onlangs geopende vestiging in de Hotelschool Amsterdam, vloeit voort uit een sterke band tussen Basics en de Hotelschool; Basics is strategisch partner van de Hotelschool Den Haag en Amsterdam. Deze vestiging dient als kweekvijver voor nieuw horecatalent. Ook worden er intensieve horecatrainingen gegeven.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer