Goodmorning verzorgt payroll-dienstverlening LTO Seizoenarbeid

7

Per januari 2014 zal Goodmorning de payroll-dienstverlening gaan uitvoeren voor LTO Seizoenarbeid. Dit zal gebeuren in de agrarische sector onder de naam LTO Seizoenarbeid Payrolling.

Het uitzenden, detacheren en payrollen van de medewerkers in andere branches blijft onveranderd onder de naam Goodmorning. Landelijk werken er dagelijks 1500 Goodmorning-medewerkers voor de technische, logistieke, industriële en voedingsmiddelensector.

Payrolldienstverlening
Concreet zal de samenwerking bestaan uit het verlenen van de payrolldienstverlening door Goodmorning aan leden en klanten van LTO Seizoenarbeid. John van der List, directeur van Goodmorning, is zeer verheugd over de samenwerking met LTO Seizoenarbeid: ‘Dat deze landelijke branche-organisatie voor de land- en tuinbouwsector voor Goodmorning heeft gekozen, geeft blijk van het vertrouwen dat LTO in ons heeft.’ LTO Seizoenarbeid, onderdeel van de Land- en Tuinbouw Organisatie, de ondernemers- en werkgeversorganisatie voor agrarische sectoren, behartigt de belangen van circa  50.000 agrarische ondernemers.

Roemeense uitzendkrachten
Goodmorning meldt in haar nieuwsbrief van januari dat zij met ingang van januari Roemeense medewerkers werft en op dit moment al een goede selectie in de database heeft. Voornamelijk richt Goodmorning zich op jongere medewerkers vanaf 19 jaar, zodat wij onze klant van een gunstig tarief kunnen voorzien.

SNF-keurmerk
Afgelopen maand heeft Goodmorning ook het keurmerk van Stichting Normering Flexwonen (SNF) ontvangen. Dit keurmerk geeft aan del onze huisvesting voor arbeidsmigranten aan alle gestelde normen voldoet omtrent leefruimte, brandveiligheid, administratie en beheer, hygiëne.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

7 reacties

  1. Ongelooflijk. Good Morning is hetzelfde bedrijf wat kort geleden op 1 vandaag van de NOS was en de hele uitzendbranche te kakken zette door Polen te misbruiken en door de vakbond als malafide onderneming werd neer gezet. HOE KAN LTO MET DEZE COWBOYS GAAN SAMENWERKEN. Ze zijn mij kwijt als lid

  2. KIJK UIT MENSEN!!!! Das inderdaad vreemd zeg. Ik dacht dat LTO haar leden wel wat meer beschermde. Dit zijn cowboys. Mijn compagnon zit nu nog in de puree door dit bedrijf. Volgens mij is de vakbond er ook niet zo blij mee. De wonderen zijn de wereld kennelijk nog niet uit. Hallo LTO, wakker worden!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. H. Koppelmans op

    Wij hebben ook geen beste ervaring met Goodmorning. Er klopte niets van hun verloningen. Ze doen of ze goedkoop zijn maar dat gaat ten koste van de werknemers. Er blijken diverse processen te lopen tegen deze dames en heren. Oppassen dus. Complimenten aan LTO met deze keuze.

  4. Huh? Goodmorning samen met LTO?
    Zijn de grootste boeven in de branche. Kijk maar op eenvandaag.nl
    Ze hebben bij ons ook voor enorm veel rotzooi gezorgd. Ik dacht dat de sector probeerde dit soort bedrijven te elimineren ipv te steunen. Zeer slechte zaak dit.

Reageer