Great Place to Work-titels voor Luba, Unique, Adecco en Ajilon

0

Bij de bekendmaking van de Great Place to Work-titels zijn ook enkele uitzendorganisaties in de prijzen gevallen. Luba Uitzendbureau heeft de titel Great Place to Work in de wacht gesleept. Unique behaalde de achtste plaats op de lijst van Best Workplaces 2015.

De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. De winnaars van 2015 zijn dinsdagavond in Amsterdam bekendgemaakt.

Luba
Luba scoort onder meer hoog op geloofwaardigheid en toegankelijkheid van het management. Johan Doornenbal, algemeen directeur van Luba Groep: ‘Ik ben erg trots dat mijn collega’s iedere dag met veel plezier naar het werk gaan. Ze zijn trots op hun werk en ze weten dat hun bijdrage ertoe doet en dat hun werk van belang is. Zij kunnen het verschil maken tussen een flexwerker die een baan heeft of iemand voor wie er helaas geen baan is, en dit met alle consequenties van dien.’

Unique
Unique, onderdeel van USG People, heeft de achtste plaats bemachtigd op de lijst van Best Workplaces 2015. Unique is daarmee de eerste HR-dienstverlener in de top-10 Best Workplaces 2015. Raymond Puts, algemeen directeur van Unique zegt in een reactie: ‘Unique adviseert niet alleen bedrijven om hun werkgeverschap goed te vervullen, maar zorgt ook goed voor haar eigen personeel. Ik vind het belangrijk dat iedereen die bij Unique werkt, met welke achtergrond dan ook, zich als een vis in het water voelt. Zorgen dat iedereen iedere dag met plezier naar het werk gaat, dat is wat mij als directeur drijft. Deze plaats in de top tien van beste werkplekken is dan ook een mooie weerspiegeling van de sfeer bij Unique en maakt mij meer dan een trots man.’

Adecco en Ajilon
Ook Adecco en Ajilon, beide onderdeel van Adecco Group Nederland, mogen zich in 2015 wederom Great Place to Work noemen. Adecco behaalde een 11de plaats en  Ajilon een 15de plaats op de lijst van Beste Werkgevers van Nederland. Monique Onstenk, HR Director Adecco Group Nederland: ‘De uitslag van de survey toont aan dat onze medewerkers vertrouwen hebben in het beleid en de ambities van de organisatie. Dit is dé voorwaarde om ons werk goed te doen.’ Voor Ajilon (Professional Staffing met de focus op Young Professionals, IT, Engineering, Finance, Freelance en Technology) is dit de tweede keer dat de onderscheiding wordt toegekend. In 2014 nam Ajilon voor het eerst deel en ontving direct het predicaat Great Place to Work.

Bron: Luba Groep, Adecco Group, Unique

Lees ook: Great Place to Work: Hobij, Secretary Plus, Creyf’s en Adecco scoren hoog

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer