HeadFirst wint aanbesteding RDW

0

HeadFirst heeft de aanbesteding van de Dienst Wegverkeer (RDW) als intermediair voor de inhuur van tijdelijk IT-personeel gegund gekregen.

De raamovereenkomst is ingegaan per 1 mei 2015 en heeft een looptijd van 2 jaar met twee maal een optie tot verlenging van 1 jaar. Naast HeadFirst is ook Seven Stars geselecteerd als intermediair.

De RDW is de Nederlandse toelatingsautoriteit voor alle voertuigen met een Nederlands kenteken. RDW heeft circa 1.500 medewerkers verspreid over totaal 21 locaties in Nederland.

Geautomatiseerde informatiesystemen
Nu HeadFirst de aanbesteding is gegund, treedt het bedrijf op als intermediair voor de functies in de categorie (project)management en IT-consultancy en voor het bouwen en ontwerpen, het testen en het onderhouden van geautomatiseerde informatiesystemen en daaraan verwante producten en infrastructuur.

Intermediairmodel
De RDW werkt al sinds 2006 met het intermediairmodel voor de inhuur van IT-professionals die als zelfstandige actief zijn of in loondienst zijn bij nicheleveranciers. In deze periode is naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van dit model, waardoor er bij de nieuwe aanbesteding voor gekozen is de rol van de intermediair uit te breiden naar zowel contractafhandeling als werving en selectie van IT-professionals.

HeadFirst zet per werkdag gemiddeld 2.000 professionals rechtstreeks aan het werk bij opdrachtgevers verspreid over alle branches in Nederland.

Bron: HeadFirst

Lees ook: Ministeries kiezen HeadFirst voor inhuur IT’ers

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer