Highcare neemt Fydalo over

0

Highcare, het uitzend- en detacheringsbureau in de zorg en het veiligheidsdomein, heeft Fydalo, het bemiddelingsbureau voor fysiotherapeuten, overgenomen.

Met de overname wil Highcare zich nog breder positioneren als arbeidsbemiddelaar binnen de gezondheidszorg. Eerder dit jaar nam Highcare ook het opleidingsinstituut Latona over.

Marktpositie versterken

Fydalo bemiddelt fysiotherapeuten in vaste en tijdelijke banen, voor praktijken en zorginstellingen. Highcare is een uitzend- en detacheringsbureau dat hooggekwalificeerde professionals matcht met opdrachtgevers in met name de zorg, maar waarbij de tak fysiotherapie tot voorheen nog niet zo groot was. Door het toevoegen van de kennis en kunde van Fydalo wordt de huidige marktpositie van Highcare verder versterkt. Naast alle andere vakgebieden in de zorg waar Highcare al heel actief in was wordt nu ook de fysiotherapie een sterk onderdeel van de organisatie.

Tekort zorgpersoneel

Highcare wil met de overname de mogelijkheden voor opdrachtgevers en professionals vergroten en zegt in te willen spelen op de ontwikkelingen van een groeiende zorgvraag met daar tegenover een steeds groter tekort aan (specialistisch) zorgpersoneel.

Highcare Academy

Highcare levert zowel kort als langdurig personeel in de zorg en het veiligheidsdomein. Naast uitzenden, detacheren en bemiddelen van zorgprofessionals beschikt Highcare ook over haar eigen Highcare Academy. Hierin verzorgt zij assessments, bij- en nascholingen voor alle zorgprofessionals van Highcare maar ook scholingen voor onze opdrachtgevers.

Bron: Highcare

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer