HOBIJ is Best Managed Company

0

Voor het vierde jaar op rij is HOBIJ benoemd tot Best Managed Company. HOBIJ hoort daarmee wederom tot de best geleide bedrijven van Nederland.

Best Managed Companies is het programma waarbij Deloitte en ING voor inmiddels het 8e achtereenvolgende jaar zoeken naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen ING en Deloitte de strategie, mate van innovatie, de bedrijfsvoering en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven.
De Awards Ceremony vindt plaats op vrijdag 22 januari 2016 in de Fokker Terminal te Den Haag.

Explosieve groei
HOBIJ kende de afgelopen jaren een explosieve groei in zowel omzet als aantal flexwerkers. Vorige maand nog won HOBIJ hiermee de titel FD Gazelle. Ook de strategische en innovatieve ontwikkelingen die de uitzendorganisatie heeft doorgemaakt, zorgden er dit jaar weer voor dat HOBIJ zich Best Managed Company mag noemen. HOBIJ draagt nu zelfs de titel ‘Goldmember’.

Innovatie in de arbeidsmarkt
De Best Managed Companies  worden door de jury in staat geacht om in de toekomst bestand te zijn tegen technologische veranderingen die invloed hebben op hun businessmodel. HOBIJ is zeer actief als het gaat om innovatie. Zo is er onlangs een exclusieve en strategische samenwerking aangegaan met een partnerbedrijf  die robots programmeert. CEO van HOBIJ Han van Horen legt uit: ‘Vorig jaar hebben we onze strategie tot en met 2020 bepaald. Daarin hebben we onderscheid gemaakt tussen HOBIJ 2.1, een verbeterde versie van ons huidige verdienmodel en HOBIJ 3.0 waarin we met hele nieuwe verdienmodellen aan de slag gaan. Door deze samenwerking kunnen we de klant optimaal ontzorgen met flexibele automatisering enerzijds  en getrainde operators anderzijds. We worden het eerste uitzendbureau dat ook robots gaat leveren en flexibiliteit voor haar klanten realiseert door zowel uitzendkrachten als ook robots flexibel aan te bied. Samen met ons partnerbedrijf zetten we het concept ‘uitzendbureau voor robots’ in de markt.’

Bron: HOBIJ

Onlangs werd bekend dat ook Driessen HRM en YoungCapital de titel Best Managed Company hebben gekregen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer