Profource onderdeel van Redmore

0

Profource maakt per 1 december deel uit van de Redmore Group. Samen vormen zij nu een groep met meer dan duizend consultants en 100 miljoen omzet.

Redmore levert slimme en resultaatgerichte oplossingen op het gebied van consultancy, detachering en technologie voor de financiële sector en andere grote organisaties. Naast Profource behoren Talent & Pro en Triple A – Risk Finance tot Redmore.

Profource is een diensteverlener op gebied van Oracle software en systemen, met bijna 300 professionals. cHet inbrengen van Profource binnen Redmore– met de focus op ERP en procesverbeteringen binnen de overheid, zorg, telco’s op basis van Oracle Cloud, Applicaties en Technologie – levert naar eigen zeggen synergie op. De klanten van Redmore en Profource zijn volledig aanvullend en de dienstverlening overlapt niet, zo stelt Redmore.

Rob Kluyt, CEO Redmore Group, zegt in een toelichting: ‘Profource is een zeer welkome aanvulling op het Redmore-portfolio van diensten voor sourcing, consultancy en technologie. Veel van onze bestaande klanten maken gebruik van applicaties of technologische toepassingen van Oracle. Daarnaast zien wij de komende jaren dat nieuwe technologieën naar de markt gebracht worden op basis van Cloud services.(…) Daarnaast heeft Redmore diverse toepassingen in huis op het gebied van compliancy en risk die weer voor Profource-klanten van toegevoegde waarde kunnen zijn.’

Deze verandering binnen Profource betekent dat Wim Seebregts aanblijft als algemeen directeur, evenals Berry Clemens als commercieel directeur. Robert Belder is per 1 december 2015 teruggetreden als directeur en aandeelhouder. Profource blijft als zelfstandig onderdeel binnen de Redmore Group opereren.

Bron: Remore

 

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer