HOBIJ verzorgt helft flexschil Hessing

0

Uitzendorganisatie HOBIJ en Hessing Supervers hebben onlangs de bestaande samenwerking uitgebreid. Beide partijen hebben een contract getekend waarin is afgesproken dat HOBIJ de helft van de totale landelijke flexibele schil gaat verzorgen voor het groente- en fruitbedrijf.

Hessing is één van de grootste verwerkers van groente en fruit in Nederland. Bij de vier productielocaties, de eigen transportonderneming en het hoofdkantoor van Hessing werken ruim 1.250 mensen.

HOBIJ was al enkele jaren één van de drie preferred partners van Hessing Supervers voor de inzet van flexkrachten. De bestaande samenwerking is uitgebreid omdat Hessing naar eigen zeggen ’toe wilden naar een situatie waarbij één van de flexpartners in de lead zou komen in de totale ontzorging op het gebied van de inzet van flex.’ Na een  uitgebreide tender is dus gekozen voor HOBIJ. Hessing heeft een aanzienlijke flexschil ingezet over de diverse locaties, waarvan HOBIJ nu de helft mag verzorgen.

Lees ook: HOBIJ verzorgt flexschil Lonka

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer