Politica aan de slag als uitzendkracht

0

StudentenWerk zet deze maand een heel bijzondere kandidaat aan het werk: Mirjam Sterk, de politica die namens het kabinet is aangesteld als ambassadeur aanpak jeugdwerkloosheid. Sterk gaat de komende weken aan de slag als klantcontactagent van SNT, shopmedewerker bij T-Mobile en verkoopadviseur bij Hunkemöller.

Sterk doet dit in het kader van de campagne Piekwerk, waarmee Sterk aandacht vestigen op pieken in de werkgelegenheid rond de feestdagen en de kansen die deze bieden voor zowel jongeren als werkgevers.

De ‘ambassadeur jeugdwerkloosheid’ boekt inmiddels ook haar eerste successen. Zo meldt nieuwszender Limburg1 dat Uitzendbureau Wiertz de belofte die het deze zomer deed aan Sterk heeft ingelost; sinds augustus heeft Wiertz 500 jongeren aan een baan geholpen. Om de jongeren een steun in de rug te geven heeft het Limburgse uitzendbureau onder meer sollicitatietrainingen aangeboden en een banenmarkt gehouden.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer