Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts

0

Het Friese Holland Payroll, dat dit voorjaar is overgenomen door Pay for People, heet voortaan Holland Employment Experts.

De reden van de naamswijziging is naar eigen zeggen de uitbreiding van de dienstverlening, met HR-advies als nieuwe dienst.

“Onze naam, logo en website hebben een metamorfose ondergaan. Maar wie we zijn, wat we doen en hoe we werken, blijft hetzelfde”, vertelt Wout-Jan Ykema, manager bij Holland Employment Experts. “Wij blijven werkgevers helpen die kennismigranten willen inze tten, maar zelf geen IND-referent zijn. Ook blijven wij kennismigranten helpen hun weg te vinden in Nederland. Wij beantwoorden vragen die zij hebben over de arbeidsmarkt, werken en leven in Nederland. We doen er alles aan om een kennismigrant te laten ‘onboarden’ in de maatschappij.

Nieuwe dienstverlening: HR-advies

Holland Employment Experts heeft ongeveer 20 mensen in vaste dienst en regelt de verloning voor ongeveer zeshonderd professionals, waaronder 115 kennismigranten. Maar liefst honderdvijftig opdrachtgevers maken gebruik van deze diensten. Daarbij is Holland Employment Experts partner van de FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie met 2.200 leden en 45 brancheverenigingen, en regelt de administratie en verloning van flexibel personeel. Ykema: “We merken dat werkgevers steeds meer behoefte hebben aan deskundig advies en volledige ontzorging. Nog steeds bestaat de wens voor flexibiliteit, maar werkgevers willen meer, zoals advies op HR-gebied. Daarom hebben we HR-advies organisch opgenomen in onze dienstverlening.”

Onderdeel Brisker Group

Holland Employment Experts is gespecialiseerd in kennismigratie en verloning van flexibel personeel. Zij ondersteunt werkgevers, medewerkers en kennismigranten met administratieve en juridische zaken. Holland Employment Experts vormt samen met Pay for People, Smart Services, Tentoo en Nextpayroll de Brisker Group.

Bron: Holland Employment Experts

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer