Overname van detacheerder TMC

0

Detacheerder van hoogopgeleid technische personeel TMC is in andere handen. Ergon Capital Partners heeft  TMC overgenomen van Gilde Buy Out Partners.

Het Eindhovense TMC is in 2000 opgericht en is gespecialiseerd in de techniek en R&D. TMC hanteert het employeneurship-model om hoogopgeleide technische talenten aan zich te binden. De afgelopen heeft de technisch detacheerder haar werkgebied uitgebreid naar België en er zijn inmiddels kantoren in tal van Europese landen en Amerika. TMC Nederland boekte in 2018 een omzet van 70,3 miljoen euro (Flexmarkt Omzetranglijst Top-100).

Over de overname door Ergon zegt Emmanuel Mottrie (CEO of TMC): “Met Ergon hebben wij een partner die ons kan ondersteunen in de internationale groeiplannen.”
Pieter Lambrecht, partner bij Ergon Capital, zegt over de overname: “Samen met CFI – de financieel adviseur dat de transactie heeft begeleid, red. – volgen wij de internationale technische consulting-sector al jaren nauwlettend en wij zijn verheugd dat TMC nu deel uitmaakt van ons portfolio.”

Financiële details over de overname zijn niet bekendgemaakt

Bron: CFI

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer