Jury Uitzendondernemer van het Jaar bekend

0

De samenstelling van de jury van de Uitzendondernemer van het Jaar Award is bekend. Met deze nieuwe award willen de organiserende partners ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople het ondernemerschap in de flexbranche helpen ontwikkelen. De uitzendondernemingen die het best presteren en zich het best hebben ontwikkeld in hun marktgebied maken kans op een van de drie awards.

De eerste aanmeldingen voor de awards zijn inmiddels binnen. Inschrijven kan nog tot 4 september.

De jury bestaat uit de volgende leden: juryvoorzitter Esther Raats – Coster, non-executive boardmember in diverse profit- en non-profit organisaties en zakenvrouw van het jaar 2006; Frank van Gool, directievoorzitter Otto Workforce; Hans Biesheuvel, initiatiefnemer ONL voor Ondernemers; en Rogier Brinker, relationshipmanager ABN AMRO.
De jury-adviesraad bestaat uit Han Mesters, sectorbankier ABN AMRO, Julius Kousbroek, voorzitter Jong Management en managing director WePayPeople, en Wim Davidse, oprichter en flexstrategieconsultant van Dzjeng en hoofdredacteur van Flexmarkt.

Maximale jaaromzet
Deelnemers aan de Uitzendondernemer van het Jaar Awards zijn MKB-uitzendondernemingen met maximaal 250 medewerkers en een maximale jaaromzet van 80 miljoen euro. Zij worden door de vakjury beoordeeld op harde cijfers en de visie van de ondernemer. Het gaat om de relatieve omzetgroei en de wijze waarop deze tot stand is gekomen.

Aangezien de uitverkiezing zich richt op het stimuleren van goed en effectief ondernemerschap, stelt de jury op basis van alle inzendingen een rapportage samen met relevante branche-informatie die aan alle deelnemers ter beschikking wordt gesteld.

De feestelijke prijsuitreiking staat gepland op 19 oktober in het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Dan worden de drie best beoordeelde uitzendondernemers beloond met een award en een geldprijs: een hoofdprijs van €15.000 voor de winnaar, €7.500 als tweede prijs en €2.500 als derde prijs.

 

 

Zie ook:

Wie is de beste uitzendondernemer in het MKB?

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer