KGU Recruitment ‘nieuwe stijl’

0

Afgelopen zondag presenteerde KGU Recruitment haar nieuwe huisstijl aan opdrachtgevers. De nieuwe look & feel ondersteunt de koers en strategie van KGU: van KGU Uitzendburo’s naar KGU Recruitment, een full service HR-dienstverlener.

De presentatie vond plaats in Dierenpark Amersfoort.

Kirsten Goes, algemeen directeur KGU, liet tijdens een Flexmarkt rondetafelgesprek begin vorig jaar al weten te streven naar uitbreiding van hr-dienstverlening aan (MKB-)bedrijven. ‘Wij streven naar de strategische samenwerking waarbij wij hét loket voor flexarbeid van de klant zijn’, zo stelde zij tegenover Flexmarkt. Naast uitzendkrachten leveren, betekent dat volgens Goes ook hr-gerelateerd advies aan die klant bieden.
Kirsten Goes: ‘Van oldskool uitzendbureau naar recruitmentorganisatie, zo is KGU in de afgelopen jaren gegroeid. Dat was in eerste instantie geen vooropgezet plan. We reageren op wat de markt van ons verlangt. Mkb-ondernemers willen een partner voor HRM die meedenkt, maatwerk levert en waar volledig op kan worden vertrouwd.’

Recruitmentconsultants gezocht
Om te zorgen dat de vernieuwde look & feel ook terug te zien is in het kantoor van KGU Recruitment, wordt er de aankomende weken volop verbouwd op de Herenstraat in Hilversum. Bovendien wordt de bovenverdieping bij het kantoor getrokken om plaats te kunnen bieden aan het steeds groter wordende recruitmentteam (nu acht mensen) KGU is momenteel op zoek naar recruitmentconsultants die het team kunnen komen versterken.

 

Bron: KGU Recruitment

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer