Decom weer FD Gazelle in 2015

0

Decom, bemiddelaar voor technologie-specialisten in de telecom, IT en energiesector, mag zich voor het derde jaar op rij FD Gazelle noemen.

Directeur Daan van Mosseveld is trots op de prolongatie. ‘Dit toont aan dat onze aanpak duurzaam is. De markt verandert constant, maar we zijn in staat mee te bewegen met die veranderingen. We blijven onveranderd flexibel.’

Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks De FD Gazelle award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat zijn bedrijven die een omzetgroei van 20% of meer per jaar hebben gerealiseerd.

Gouden Gazelle
Gouden Gazelles worden vervolgens eind november uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven per provincie en per categorie (grootte). Vorig jaar won Decom een Gouden Gazelle als snelst groeiende bedrijf in de categorie ‘middel’ in Limburg.

Bron: Decom

 

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer