Payper genomineerd voor High Growth Awards 2015

0

Payper HRM is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2015, waarbij ondernemingen in Nederland strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio.

Payper biedt HRM diensten en HR solutions, zoals bijvoorbeeld payrolling in branches als industrie, logistiek, zorg, horeca, retail en beveiliging.
De High Growth Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen en haar partners Rabobank, Grant Thornton en Philips. Op 25 november 2015 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking in het Duisenberg Auditorium van Rabobank Nederland in Utrecht bekend gemaakt.

Kwalitatieve groei
Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces.

Bron: Payper


Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer