Kick van der Weijde nieuwe CFO Aethon

0

De Aethon Groep versterkt per 18 januari 2021 haar directie met de komst van CFO Kick van der Weijde.

Van der Weijde heeft een interessant trackrecord opgebouwd in verschillende functies bij onder andere Ahold, Unilever en Deloitte. De uitzendbranche is hem ook niet onbekend. In het verleden was van der Weijde acht jaar lang betrokken als Manager Finance & Control bij Young Capital. Hij heeft ervaring in de snelle groei en verandering van organisaties en het professionaliseren van Finance teams. In zijn nieuwe functie zal hij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de strategie en het optimaliseren van de processen. Van der Weijde was tot voor kort CFO bij Grow Labs.

Met de benoeming van Kick van der Weijde bestaat de directie verder uit Liesbeth Griffioen (CEO). Griffioen is vorig jaar Aethon-oprichter Casper Bannet opgevolgd als CEO.

De Aethon Groep bedient de recruitmentbranche met de merken Aethon (flexspecialist) en Samen Professionals (detacheringsbureau), dat in het najaar van 2019 door Aethon is overgenomen.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer