Aethon neemt Samen Professionals over

0

Aethon, uitzender en detacheerder van studenten en young professionals, heeft detacheerder Samen Professionals overgenomen.

Beide bedrijven blijven naast elkaar opereren en gaan onder hun eigen naam verder met de bestaande directie, zo laat Aethon weten.

Samen Professionals is al ruim acht jaar actief als detacheerder van zorgprofessionals en docenten. Door de jaren heen heeft Samen Professionals zich gepositioneerd als een specialist met haar labels Samen in de Zorg en Onze Leerkracht. Ruim 450 professionals zijn gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers. Via het landelijke netwerk worden opdrachtgevers ondersteund bij capaciteitsvraagstukken en vinden professionals passende en uitdagende banen.

Simon van der Vlist, Luciano Gianella en Christina Muilenburg, de directie van Samen Professionals:We zijn verheugd dat we een partner hebben gevonden in Aethon en Mentha Capital en kijken uit naar de samenwerking binnen de (semi-) publieke markten.”
Het ontwikkelen en benutten van talent in de (semi-)publieke sector vormt dan ook de basis voor de samenwerking, stelt Aethon. Aethon bemiddeld al meer dan 14 jaar studenten en young professionals in de zorg, in de kinderopvang, bij de overheid en bij woningcorporaties.

Aethon en Samen Professionals delen naar eigen zeggen een ambitieuze visie op het gebied van opleiding, doorgroei en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Met beschikking over een landelijk netwerk van studenten, starters en ervaren professionals krijgen opdrachtgevers nog beter toegang tot hoogopgeleid personeel en worden zo optimaal ondersteund bij het opzetten en uitvoeren van een innovatief en duurzaam personeelsbeleid.
“Met Samen Professionals versterkt Aethon haar positie in de Nederlandse recruitment branche. We hebben vertrouwen in een krachtige samenwerking en succesvolle realisatie van onze gezamenlijke doelen”, stelt Casper Bannet, CEO van Aethon.

Bron: Aethon

Aethon behaalde in 2018 een omzet van 52,9 miljoen euro (Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019)

Lees ook: Aethon en Geerling & Geerlings gaan samen

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer