Liesbeth Griffioen volgt Casper Bannet op bij Aethon

0

Casper Bannet, CEO van Aethon en Samen Professionals, heeft onlangs zijn vertrek aangekondigd. Het dagelijkse bestuur zal worden overgenomen door de nieuwe CEO Liesbeth Griffioen.

Bannet treedt naar de achtergrond en neemt als aandeelhouder plaats in de board.

Casper Bannet begon 15 jaar geleden op een zolderkamer en zette snel een succesvol bemiddelingsbureau op, actief in de zorgvervoermarkt, gezondheidszorg, de overheidssector, de kinderopvang en het onderwijs. Bannet over zijn vertrek: Samen met mijn oud vennoot en goede vriend Lennard van Vloten heb ik vijftien prachtige jaren beleefd waarin we met trots een bedrijf met grote maatschappelijke impact hebben gebouwd. Ik ben ervan overtuigd dat Aethon en Samen Professionals onder leiding van Liesbeth klaar zijn voor de volgende fase.”

Liesbeth Griffioen volgt Bannet op als CEO van Aethon en Samen Professionals. Griffioen is afgelopen november begonnen als Chief Commercial Officer (CCO) bij Aethon en begint per 7 februari in haar nieuwe functie.

Bron: Aethon

Lees ook: Aethon neemt Samen Professionals over

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer