Liesbeth Griffioen nieuwe CCO Aethon

0

Aethon, uitzender en detacheerder van studenten en young professionals, versterkt per november 2019 haar directie door de komst van Liesbeth Griffioen.

Aethon besloot naar eigen zeggen door de snelle en aanhoudende groei van het bedrijf een CCO aan te stellen om de operationele activiteiten en strategische projecten te begeleiden.

USG People

Griffioen heeft een trackrecord in de staffing- en recruitingindustrie en was tot voor kort director sales & accounts bij USG People. Hierin was zij onder meer verantwoordelijk voor alle key accounts en new business van USG People in de branches Food, Industrie & Logistiek. In haar nieuwe functie wordt zij eindverantwoordelijk voor de operationele activiteiten, onder meer voor Sales en Marketing. Liesbeth Griffioen zegt over haar benoeming: Na jarenlang met zeer veel plezier te hebben gewerkt voor USG, voelt het nu als een fantastische stap om alle ervaring die ik heb opgedaan te mogen inzetten voor Aethon, met als doel om Aethon nog verder te laten groeien en ontwikkelen.”

Casper Bannet, CEO van Aethon, zegt verheugd te zijn met de komst van Liesbeth Griffioen. “Met Liesbeth’s komst zullen we de organisatie op verschillende niveaus flink verstevigen, zorgen we voor meer structuur en zijn we in staat om nog meer te versnellen om zo onze klanten beter te kunnen bedienen.”

Naast Griffioen bestaat de directie verder uit Casper Bannet (CEO) en Thijs Burgerhout (CFO).

Bron: Aethon

Lees ook: Aethon neemt Samen Professionals over

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer