Loes Dingemans algemeen directeur Unique

0

Loes Dingemans is vanaf 1 februari de nieuwe algemeen directeur van Unique Nederland. Zij volgt Raymond Puts op, die is benoemd tot country director bij USG People, het moederbedrijf van Unique.

Loes Dingemans (46) was de afgelopen drie jaar als operationeel directeur verantwoordelijk voor alle vestigingen en specialisaties van Unique Nederland. Daarvoor was zij zes jaar werkzaam als partner bij consultancybureau Pepertuum. Voor deze functie werkte Loes ruim twaalf jaar bij Unique, en bekleedde zij een reeks van functies: van intercedent tot regio directeur.

Dingemans: ‘Ik zie mijn aanstelling als een bewijs van vertrouwen en een mooie uitdaging. Ik wil Unique verder positioneren als de vooruitstrevende HR-partner voor werkend en ondernemend Nederland. Mijn doel is om met eigentijdse oplossingen voor ondernemers in te spelen op de snel veranderende arbeidsmarkt. Maar bovenal wil ik met Unique een belangrijke adviseur zijn voor alle HR-vraagstukken.(…) Ik kijk er naar uit om, samen met onze mensen, vorm te geven aan deze nieuwe uitdaging.’

Bron: Unique

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer