Maandag neemt finance detacheerder Quinnoah Consulting over

0

Maandag Holding maakt vandaag de overname van detacheerder Quinnoah Consulting bekend. Maandag, vooral actief in het publieke domein, breidt hiermee tevens de dienstverlening uit naar de commerciële sector.

Met de overname denkt Maandag beter te kunnen voldoen aan de snel groeiende vraag naar finance professionals zoals CDD analisten, financieel adviseurs en BI analisten. Quinnoah Consulting bestaat sinds 2016 en is een landelijke detacheerder van hoogopgeleide finance professionals bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Het team van 55 medewerkers wordt geïntegreerd in de Maandag-organisatie.
“Samen kunnen we verder groeien en een vooraanstaande rol gaan innemen in de finance sector, maar zeker ook daarbuiten ,’ vertelt ondernemer Rob van Geel, oprichter van Quinnoah Consulting. “We kijken verder dan het bank- en verzekeringswezen, want ieder bedrijf heeft een finance-afdeling. Daar zijn voor ons – samen met Maandag – heel veel synergievoordelen te behalen.”

Grens tussen IT en finance vervaagt

Door de snelle technologische ontwikkelingen in de financiële dienstverlening vervaagt de grens tussen IT en finance, waardoor er een nieuwe en groeiende vraag naar professionals ontstaat. Dat stelt Maandag althans, dat door de overname zowel professionals met kennis van data en financiën wil verbinden aan een breder netwerk van opdrachtgevers.

Op overnamepad

Maandag is zeer actief op overnamepad/ “De markt ontwikkelt zich razendsnel, wij willen de meest relevante en duurzame verbinder zijn tussen professionals en opdrachtgevers. Daarom sloten we al eerder deals met Solvus, TalentSourcer, WIBA IT en nu met Quinnoah Consulting”, vertelt Freddy Verweij, CEO van Maandag Holding. “We richten onze blik niet alleen op de publieke maar ook op de commerciële markt en kijken naar sectoren die goed bij ons aansluiten.”

Maandag heeft inmiddels 46 vestigingen in 15 steden. Naast detachering biedt Maandag ook uitzenddienstverlening, zzp-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment process outsourcing) en MSP (managed service provider). Via Maandag werken dagelijks 4.000 professionals binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer