Maike Nieuwenhuys algemeen directeur van USG Business Services

0

USG People heeft Maike Nieuwenhuys benoemd tot Algemeen Directeur van USG Business Services. Nieuwenhuys – voorheen operationeel directeur Specialties bij Unique Nederland – is in haar nieuwe functie verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van de drie bedrijfsonderdelen van USG Business Services: Easy Way Chauffeursdiensten, Receptel en Secretary Plus.

Maike Nieuwenhuys (41) werkt al 17 jaar bij Unique Nederland in verschillende commerciële en leidinggevende functies. Zo was zij Landelijk Manager Callstaff waarbij zij verantwoordelijk was voor vijf regio’s. Hierna gaf zij als Landelijk Manager Finance leiding aan de consultants en managers van Unique Finance. In haar laatste functie was Nieuwenhuys werkzaam als Operationeel Directeur Specialties en verantwoordelijk voor de Specialties Unique Finance, Unique Multilingual, Unique Executive en Unique Scheepvaart & Transport.

“Het is mijn ambitie USG Business Services te positioneren als een vooruitstrevende business partner. Wij ondersteunen bedrijven met een volledige dienstverlening op gebied van management support, hospitality en chauffeursdiensten. Met onze innovatieve oplossingen stellen we hen in staat in te spelen op de snel veranderende markt en nieuwe uitdagingen in het HR-vakgebied. Om hier invulling aan te geven, zetten we in op het optimaliseren van het serviceniveau, zodat organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik hieraan samen met mijn collega’s een waardevolle bijdrage kan leveren.”

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer