Medische sector blijft hardst dalen

0

De omzet en uren van uitzenders in de medische sector blijven met respectievelijk 24 en 28 procent het hardst dalen in vergelijking met de andere sectoren. Dit blijkt uit de cijfers die brancheorganisatie ABU dinsdag heeft gepubliceerd.

In periode 10 (week 37 tot 40) daalde het totaal aantal uitzenduren met 2 procent en de uitzendomzet nam af met 1 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De administratieve sector zag in deze periode ten opzichte van vorig jaar een lichte omzetstijging: de omzet steeg met 1 procent. Tegelijkertijd daalde het aantal uren met 1 procent. Ook de uren in de industriële sector vertonen volgens de ABU-cijfers een daling: 3 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en de omzet is met 1 procent afgenomen. Het aantal uren in de technische sector daalde met 1 procent in vergelijking met 2012 en ook de omzet nam af met 1 procent.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer