Michael Page in 2011: winst daalt, omzet stijgt

0

De Britse headhunter Michael Page, gespecialiseerd in werving en selectie van accountants en advocaten, heeft in 2011 ruim een vijfde meer omzet behaald. De winst ging echter omlaag door verslechterende marktomstandigheden in de tweede helft van het jaar. Dat heeft Michael Page vandaag bekendgemaakt.

Volgens het bedrijf werd het zakendoen in de tweede helft van 2011 steeds lastiger. In alle regio’s waar Michael Page actief is vertraagde de groei. In de eerste 2 maanden van dit jaar leek de situatie echter te stabiliseren, aldus Michael Page, behalve in de financiële dienstverlening die nog onder de crisis in de eurozone te lijden heeft.

De omzet, zo blijkt uit de cijfers van Michael Page, kwam uit op 1,02 miljard pond (1,13 miljard euro), 22,4 procent meer dan in 2010. De winst voor belastingen daalde echter met 14,4 procent tot 86,1 miljoen pond.

Lees ook:
Vierde kwartaal had ‘significante impact’ op Michael Page

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer