NBBU gaat scholing stimuleren

0

De NBBU ziet het als zijn taak om scholing te stimuleren onder de leden. Daarom is het project ‘Excelleren in de uitzendbranche’ opgezet, wat leren op de werkplek een extra impuls moet geven.

De branchevereniging voor uitzendondernemingen in het MKB-segment zet HRM-deskundigen in om uitzendbureaus individueel van advies te voorzien over de wijze waarom zij scholing tot een onderdeel van de dagelijkse praktijk kunnen maken.

Marco Bastian, directeur NBBU: “De NBBU vindt het belangrijk dat de aangesloten uitzendondernemingen steeds meer de zin gaan inzien van investeringen in ontwikkeling en scholing van uitzendkrachten en vaste medewerkers. Het project ‘Excelleren in de uitzendbranche’ wordt in eerste instantie uitgevoerd bij vijfentwintig uitzendbureaus. Goede praktijken die hieruit voortkomen zullen vervolgens als basis dienen om uit te rollen naar de overige uitzendbureaus in de branche. Het uiteindelijke doel is om de leercultuur binnen de uitzendbureaus en voor uitzendkrachten te bevorderen.”
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer