NBBU-leden in register Certified Flex Home

0

Nu de pilot Huisvesting Arbeidsmigranten is afgerond, introduceert de NBBU het openbare register van het huisvestingskeurmerk Certified Flex Home.

‘Iedereen kan voortaan in ons register zien welke uitzendorganisaties goed en verantwoord omgaan met de huisvesting van arbeidsmigranten’, vertelt Marco Bastian, directeur van de NBBU.

In het register staan de leden van de NBBU, die naast de reguliere cao-eisen ook voldoen aan de eisen van het keurmerk Certified Flex Home. Op dit moment staan er negen uitzendorganisaties in het register. De lijst wordt in de loop van het jaar aangevuld met uitzendorganisaties die na controle aan de eisen blijken te voldoen. Naar verwachting worden dit jaar 50 tot 100 organisaties gecontroleerd.

Het keurmerk Certified Flex Home is een initiatief van de NBBU en de ABU. De ABU introduceerde in 2010 al een register met haar leden die aan het keurmerk voldoen.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer