Nieuw tariefstructuur Michael Page

1

Werving- en selectiebureau Michael Page heeft een nieuw tariefstructuur ingevoerd.Klanten betalen sidns kort een ‘garantie fee’. De nieuwe aanpak van Michael Page moet werkgevers garanties verlenen terwijl financieel risico aan de klantzijde weggenomen wordt.

 

Om de kosten van een wervingstraject te dekken rekent Michael Page een beperkt bedrag; de ‘garantie fee’. Het bureau garandeert vervolgens volledige teruggave van deze fee als er niet binnen 30 dagen minimaal 2 geschikte kandidaten worden voorgedragen. Zodra de juiste kandidaat bij de werkgever is gestart wordt de fee in mindering gebracht op de uiteindelijke factuur. De werkgever betaalt per saldo dus alleen wanneer er daadwerkelijk een geschikte kandidaat van start gaat. Door deze nieuwe structuur loopt de klant geen financieel risico en neemt Michael Page alle verantwoordelijkheid op zich.

Screenen

Het belang van het screenen van nieuwe medewerkers is volgens Michael Page sterk gestegen. Behalve financiële zekerheid, biedt het bureau daarom kwaliteitsgarantie door kandidaten te onderwerpen aan een uitgebreide pre-employment screening. De screening wordt uitgevoerd door een externe partij en werkt conform de richtlijnen van de AFM en De Nederlandsche Bank. Deze gratis screening is een essentieel onderdeel van het selectieproces van Michael Page geworden.

Garantie

Tot slot biedt Michael Page haar klanten een garantietermijn. Na aanstelling van een kandidaat heeft een klant van Michael Page ruim de tijd om een kandidaat te evalueren. Indien een werkgever besluit een kandidaat te laten gaan, vervangt Michael Page hem of haar zonder kosten in rekening te brengen. De garantietermijn bedraagt bij Michael Page maar liefst vier keer langer dan bij vergelijkbare werving en selectiebureaus.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. wat een ontzettende bullshit is dit zeg…
    de garantie fee is gewoon het inkopen en binden van je opdrachtgever. ieder bureau werkt zo.
    kosteloos vervangen? je moet je werk op voorhand goed doen. Tevens vervangt ieder bureau kosteloos, omdat je je plaatsing door wil laten lopen.
    Echt belachelijk dit lulverhaal

Reageer