Nieuw uitzendbureau: Stap In Personeel

0

Het Betuwse uitzendbureau SprintWerkt Personeel start per 1 september een tweede uitzendbureau, genaamd Stap In Personeel

Daar waar SprintWerkt zich met name toelegt op de arbeidsmigrant, richten eigenaren Wilfred Brens en Bianca van der Gun zich via Stap In Personeel vooral op de lokale gemeenten.

Uitstroom uitkeringsgerechtigden
Stap In Personeel wil lokale gemeenten ontzorgen bij het duurzaam laten uitstromen van uitkeringsgerechtigden. Stap In Personeel doet dat door uitkeringsgerechtigden te trainen, te coachen en gericht in contact te brengen met opdrachtgevers. Hierin onderscheidt Stap In zich naar eigen zeggen van re-integratiebureaus die ook trainen en coachen, maar niet beschikken over het grote ondernemersnetwerk van SprintWerkt en daarom ook niet dagelijks over vacatures.

Subsidies
De Nederlandse overheid reikt werkgevers momenteel tal van financiële tegemoetkomingen aan om de arbeidsmarkt te stimuleren. Echter, het aantal en de complexheid van de tegemoetkomingen zorgen ervoor dat veel werkgevers door de bomen het bos niet meer zien. Via loondispensatie, loonkostensubsidie, premiekortingen, scholingsbonussen, proefplaatsingen zegt Stap In Personeel de personeelskosten voor de opdrachtgever te kunnen drukken.

Bron: Stap In Personeel 

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer