‘Nominaties ‘Beste Werkgevers van Nederland’ bekend.

0

De organisaties die genomineerd zijn voor de Beste Werkgevers van Nederland Award 2014 zijn bekend. 100 organisaties dingen mee naar de felbegeerde prijs.

Het Beste Werkgeversonderzoek wordt dit jaar voor de veertiende keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 366 organisaties deelgenomen, waarvan er nu 100 zijn genomineerd in twee categorieën. Organisaties met meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Net als vorig jaar is uitzendconcern Randstad genomineerd. 

De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers over het goede werkgeverschap van de organisatie: de Beste Werkgevers Score.

Deze score bestaat uit een gemiddelde van de tevredenheid over de organisatie, de tevredenheid over de werkzaamheden, trots op de organisatie en achter de doelen staan, het bieden van ruimte en kansen om medewerkers optimaal te laten presteren en het tonen van waardering aan medewerkers voor hun prestaties. Vorige jaar vielen KLM en URENCO in de prijzen. 

Er zijn awards voor organisaties met de hoogste scores en awards voor bedrijven die die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar.Op dinsdag 7 oktober maken Effectory en Intermediair bekend wie zich de Beste Werkgevers van Nederland mogen noemen.

De volledige lijst met nominaties

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer