Oceanwide benoemt nieuwe Managing Director Nederland

0

Het internationale uitzendbureau in de maritieme sector Oceanwide, onderdeel van Humares, heeft Theo Nieboer benoemd als Managing Director voor alle Nederlandse activiteiten.

In deze functie zal hij zowel Oceanwide Netherlands (scheepvaart) in Vlissingen als Oceanwide Offshore Services (offshore/energy) in Den Helder aansturen.

Naast de dagelijkse aansturing van de Nederlandse activiteiten zal hij zich bezighouden met de verdere ontwikkeling van Oceanwide als favoriete werkgever voor maritiem personeel.

Theo Nieboer heeft een zeer brede ervaring binnen de maritieme sector. Na het volgen van een hogere maritieme opleiding hij ruim tien jaar als officier gevaren. Daarna heeft hij bij Rijkswaterstaat gewerkt als "Supervisor Vessel Traffic Service", waarna hij bij maritiem Instituut "De Ruyter" in Vlissingen in dienst is getreden. Daar is hij als docent begonnen om uiteindelijk directeur van de maritieme opleiding te worden. Zij laatste functie was Managing Director bij Vroon Ship Management, een Nederlandse reder.

Executive Vice President Eric Dantinne van moederbedrijf Humares toont zich zeer blij met de komst van Nieboer: "Met de inhoudelijke kennis, de ervaring en het netwerk dat Theo inbrengt, zal hij een belangrijke meerwaarde zijn voor Oceanwide. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Theo een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige groei van Oceanwide."
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer