CNV-leden akkoord met cao-voorstellen

0

Wanneer er een onderhandelingsresultaat bereikt is voor een nieuwe cao, moet deze eerst door betrokken partijen worden voorgelegd aan hun achterban.

De leden van CNV Publieke Zaak hebben in meerderheid ingestemd met het onderhandelingsresultaat dat 12 oktober werd bereikt voor een nieuwe cao voor de Sociale Verzekeringsbank. De cao heeft een looptijd tot 1 oktober 2011 en zal binnenkort ondertekend worden door CNV Publieke Zaak.

De leden van deze vakbond stemden ook in met de cao voor Openbare Bibliotheken. De structurele loonsverhoging is 1,25 procent per 1 januari 2010 en 1 procent per 1 januari 2011. Door de ruimte te zoeken in de uitwerking van het onderhandelaarsresultaat is zo toch de instemming van alle leden van de sociale partners verkregen. Daarmee is de nieuwe cao Openbare Bibliotheken een feit.

De leden van CNV Publieke Zaak die werken bij Ziut (actief in de openbare verlichting, verkeer en mobiliteitsmarkt) hebben ingestemd met de bedrijfs cao voor Ziut.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer