Omzet Harvey Nash gestegen in 2012

0

Harvey Nash heeft in 2012 een omzet van 594,7 miljoen pond behaald. Dit is een stijging van 12 procent ten opzichte van het jaar ervoor.

Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Het financiële jaar van Harvey Nash Group eindigde op 31 januari 2013. De aangepaste winst voor belasting steeg met 2 procent naar 8,7 miljoen pond. De cashflow uit operatie was wederom sterk met 6,7 miljoen pond. Hierdoor blijft de cashpositie gezond met 5 miljoen pond.

Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash Nederland: ‘Ondanks de effecten van de aanhoudende krimpende economie en de gevolgen hiervan voor de interim arbeidsmarkt, heeft Harvey Nash Nederland toch haar marktaandeel weten te vergroten. Het aantal lopende contracten van interim professionals is met 23 procent gestegen en ik ben blij dat wij ondanks de toenemende margedruk onze winstgevendheid op peil hebben gehouden.’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer